ANULARE CONTRACT DE PARTAJ VOLUNTAR
ANULARE CONTRACT DE PARTAJ VOLUNTAR
In anul 2003 am facut la un notar in Snagov un contract de partaj voluntar,in care toate proprietatile defunctului NC SI NR(SOT SI SOTIE) s-au impartit in mod egal la copiii lorCG,FA,PG,SD,NE,NM.Mai mult PG una din fiice a luat o parte mult mai mare fara a avea nici un fel de act doveditor ca i se cuvenea.Eu CHIRITA GABRIELA sunt mostenitoare cu toate actele in regula a lui NE (NE-fiind bunica mea,decedata dar cu unic mostenitor CN-mama mea decedata si ea).NE bunica mea are de la tatal ei NC mostenire de 3/4 din avere,restul de 1/4 revenindu-i sotiei NR decedata si ea deci copiilor ei.Dar aici este problema mea ,ca in contractul de la Snagov nu sa tinut cont de aceste cote ,si sa impartit totul in parti egale.Eu la vremea respectiva nu am stiut de existenta acestor certificate de mostenire gasindu-le ulterior,dar copiii stiau dar nu au tinut cont de ele defavorizandu-ma grav.Pot ataca in instanta acest contract de partaj voluntar precizand ca acesta sa incheiat fara sulta,pentru nedreptatea care mi-sa facut ,profitand de nestiinta mea,si de starea de suferinta dupa pierderea mamei si a bunicii.