bataie in scoala

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
marianxvh_1

bataie in scoala

Post by marianxvh_1 » 20 May 2012, 18:15

In data de 9/05/2012 fata mea a avut o altercatie cu o colega de clasa adica colega a jignito mai multe minute iar in final vazind ca nu primeste nici un raspuns a lovit-o cu piciorul pe fata mea. In acel moment fata mea a ripostat tragind-o de par,de fapt ajungind la a se trage reciproc de par.In acel moment au cazut peste o banca cealalta fata lovindu-se la nas. Martori ai incidentului au fost colegii de clasa care au declarat acest lucru si in fata directoarei liceului. Liceul ne-a chemat la scoala ni s-a adus la cunostinta incidentul si faptul ca se vor lua masuri.In particular am luat lagatura cu mama fetei cu care ne-am inteles sa o ajutam in ce fel vom decide de comun acord.in schimb aceasta a s cos un certificat medical si a facut plingere. In certificat se specifica faptul ca exista o fractura de oase nazale care necesita repaus si recuperare fara intreventie chirurgicala sau internare.Ce putem face in acest caz pentru a preintimpina plingerea acesteia? Cu stima Simion Marian.

Leon Carmen

Re: bataie in scoala

Post by Leon Carmen » 22 May 2012, 10:01

Fiica dvs. se poate apara invocand legitima aparare, aceasta fiind o cauza care inlatura caracterul penal al faptei. Ea trebuie sa declare la politie ca a savarsit aceasta fapta pentru a inlatura un atac direct care punea in pericol persoana sa. De asemenea colegii care au asistat poate depune marturie in favoarea sa.

Post Reply