autorizatii retrase
autorizatii retrase
in conformitate cu art. 14^3 alin 1,2 lit. a ,c din leg. nr.38/2003 cu modificarile si completarile ulterioare .sa retras un numar de 26 autorizatii de taxi printre care si amia. nu mi se explica ce a condus la aceasta masura ,nu am fost instintat anterior ce probleme as avea sau ce anume de conditie nu am indeplinit pentru vizarea autorizatiei de si am fost la controlul anual pt vizare mai mult dispozitia a fost la sfrsitul anului mai exact 08 12 2011 nu mi se arata cine ar fi celelalte persoane desi prin dispozitie se arata ca fac parte ditrun grup de 26 de persoane. mentionez ca pt anul 2011 am indeplinit toate conditiile . mai arat ca in baza art. 7 si urm .din leg.nr.554/2004 am revocat dispozitia la data de 30 ian. 2012. la care sa raspuns dupa 4 luni incalcind termenele de raspundere la cerere de 30 de zile la care se putea prelungi cu inca15 zile la cererea lucratorului intrucit facem parte dintr-un grup . prin raspunsul dat am retinut ca ,,, nu mai indeplinesc una din conditii ,,, ca urmare nici de data aceasta nu se explica care din conditii nu indeplinesc desi autorizatiile se dau pe durata de 5 ani cu viza anuala .cu un control la inceput de an cu indeplinirea unor conditii prevazute de lege . in urma verificarilor atit amia si a unor persoane specializate in acest domeniu am constatat ca am indeplinit toate conditiile pt anul 2011 . doresc o indrumare in dreptul care mi se cuvine in cauza mia . va multumesc anticipat .