operare poprire

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Guest

operare poprire

Post by Guest » 14 May 2012, 14:45

buna ziua,
va rog sa ma ajutati intr-o speta cu totul dificila pentru mine....
din luna noiembrie anul trecut cand mi-a incetat suspendarea contractului de munca am revenit la locul de munca unde am aflat ca exista infiintata o poprire de catre un executor judecatoresc. ulteritor pe contul deschis la bcr, cont alimentat cu venituri din salarii a fost infiintata o alta poprire de catre un alt executor. in momentul de fata angajatorul opereaza poprire in cuantum de 1/2 din venituri, (existand doua popriri) banca la randul ei oprindu-mi 1/3 din ceea ce se vireaza de catre angajator in baza executorului care a solicitat acest lucru.
ma intereseaza care sunt pasii necesari a fi intreprinsi in scopul recuperarii sumelor ilegal poprite avand in vedere ca mi se opreste mai mult de 1/2 din venituri.
la solicitarea bancii cu aceasta speta am fost indrumata sa obtin o adresa de sistere din partea executorului judecatoresc. acesta la randul sau m-a informat ca atata timp cat creanta nu este stinsa nu are cum sa ma ajute.
de asemenea, care este procedura ca aceste sume sa fie recuperate retroactiv (noiembrie 2011).
cu stima,
Nicoleta Caruntu

Post Reply