ce ar trebui facut
ce ar trebui facut
Buna ziua.Am si eu o intrebare legata de inundarea unui apartament si anume:am cumparat apartamentul prin 2006 iar din 2008 a inceput sa ma inunde vecinul de deasupra (in apart. stand baieti cu chirie),prima data ma inundat in baia mare . iam atras atentia ca imi refac apartamentul si iam zis ca daca se mai intampla trebuie sa ma despagubeasca pentru ca daca bag bani in el ii bag ca vreau sa am conditi si nu sa suport apa dumnealui in capul meu (mentionez ca am tavanele lucrate in rigips ,cu scafe .etc). in 2009 ma inundat iar in baie . Baia fiind terminata ,am luat din nou legatura cu dumnealuila care a venit sa-mi dea 50 de lei pe care iam refuzat si iam zis sa si pastreze ca dauna pe care mia facuto nu valoreaza doar 50 si a plecat.in varalui 2010 la inceputul lui august ma inundat in bucatarie si in dormitorul mic ,lam sunat am oprit apa pe scara pana a venit dumnealui de mam luat cu toti vecini la cearta ,iar la venirea lui a batut la usa si a zis "vecine nu e de la mine e de la natura" si a plecat.a doua zi m-am dus la asigurare ,iar peste doua zile cand a venit asigurarea cu o ora inainte a inceput sa curga apa din nou cei de la asigurare zicand ca e de la el si intradevar seara cand au venit baieti de la munca iam urmarit si am intrat la ei in casa iar in bucataria lor plutea apa pana la tocul usi.DAR IN ACELASI AN 2010 LA SFARSITUL LUNI NOIEMBRIE MIA INUNDAT DIN NOU CASA DE DATA ASTA PAGUBA A FOST FOARTE MARE PENTRU CA MIA IN UNDAT 2 CAMERE ,2 BAI,BUCATARIA SI APROAPE JUMATE DIN HOL DA DE DATA ASTA NEMAIAVAND ASIGURARE SI STIINDUL RAU PLATNIC NU CA NAR AVEA DAR II PLACE DOAR SA-SI BATA JOC DE OM ,L-AM DAT IN JUDECATA ,A VRUT EXPERT PENTRU CA IAM CERUT 8000DE LEI SI A VRUT EXPERTIZA CA I SA PARUT PREA MULT (PE CARE AM PLATITO EU)DAR NUMAI MANOPERA AM PLATIT 5000 DE LEI PENTRU CA NU ESTE ASA USOR SA READUCI TOTUL LA STAREA INITIALA ,IAR RESTUL AU FOST MATERIALELE.PRECIZEZ CACI DUMNEAlui si expertul au venit si au plecat impreuna.potrivit expertizei valoarea se ridica la suma de 3920lei cu materiale si manopera conform MPLAT utilizind ultimul catalog RpCp1981 ale carui valori zicand ca au fost actualizate .Dar din raportul facut de expertiza reiese ca manopera re metru patrat este de 4 lei cea ce nu mai gasesti pe nimeni in ziua de azi sa-ti lucreze de pomana ,am intrat si pe internet si am vazut ca in medie se ia cam 20 lei ,cea ce mi se pare ca expertiza a facut o mare nedreptate pentru ca acum santem in 2012 si nu in 1981 si acum procesul sa terminat si mia venit comunicarea acasa ca imi revine doar suma evaluata de expertizade 3920 si EUFIIND OBLIGAT SA PLATESC CHELTUIELILE DE JUDECATADIN CAUZA CA AS FI SUPRAEVALUAT COSTUL R EPARATIILOR AM TERMEN 15 ZILE SA FAC RECURS DUMNEVOASTRA CE ZICETI O SA CASTG SAU NU SAU TREBUIE SA DEPUN PLANGERE LA STRASBURG PENTRU NEDRETATEA ADICA TOT EU SUNT INUNDAT SI TOT EU PIERD ASTEPT RASPUNS SI VA MUL