PARTAJ

Post Reply
Guest

PARTAJ

Post by Guest » 02 Apr 2012, 15:51

Buna ziua, am o rugaminte daca ma puteti ajuta cu un sfat. Sunt casatorit si locuiesc cu mama mea, tatal me a decedat cu mult timp in urma iar eu am ramas cu mama mea proprietari pe casa, ea 5/8 parti iar eu 3/8 parti.....ideea e ca vreau sa incheiem socotelile si sa ne vedem fiecare de treburile noatre(ea nu vrea de buna voie sa vindem), am avut prea multa ingaduinta dar am ajuns la limita si chiar nu vreau sa-mi pierd familia.Intrebarea e : care ar fi demersurile care trebuiesc facute si cam cat ar dura aproximativ ? Multumesc mult

chitu carmen

Re: PARTAJ

Post by chitu carmen » 03 Apr 2012, 09:07

Buna ziua,

Trebuie introdusa o actiune pentru iesirea din indiviziune. Se achita taxa de timbru de 3% din valoarea imobilului.
Imobilul va fi atribuit uneia dintre parti cu obligarea la plata sultei catre cealalta parte sau poate fi valorificat si fiecare isi va primi banii conform cotei parti detinuta.

Guest

Re: PARTAJ

Post by Guest » 02 May 2012, 18:54

ESTI - BARBAT,,, O LASI PE MAMI IN PACE DACA NU VREA,,,DOAR NU O DAI AFARA PRIN VINZARE.,,,,,.MATALE I-TI FACI,I-TI CUMPERI O ALTA CASA/IMOBIL - SI GATA TOTUL OK,,,TOATA LUMEA MULTUMITA,,IAR DUPA MAMA I-TI VA RAMINE - CASA/IMOBILUL,,,CACI EU ZIC - CA NU O VA LUA CU EA,DINCOLO ,,NU??
5/8 ALE MAMEI - AU FOST PRIMITE MOSTENIRE DE LA PARINTII DINSEI ?? NU CRED - SI LE-A FACUT PRIN = MUNCA SI CASATORIE,,,,ASA SI MATALE = PRIN MUNCA SI CASATORIE - I-TI FACI - CASA,LOCUINTA IMOBIL,,,CONSIDERI CA NU AI NIMIC,,,DUPA CE MOARE MAMA - I- TI VA RAMINE MATALE//NU O IA CU EA DINCOLO

Post Reply