Matusa mea ( sora tatalui meu) in varsta de 86 ani este in ultimul stagiu al cancerului la san si la colon. Ea este proprietara unei garsoniere in Bucuresti si nu are alti mostenitori decat pe mine. Ea a facut un testament in anul 2007 lasand aprtamentul mie si fiului meu Alex.
In ultimul an, un individ care locuieste in acelasi blosc cu ea s-a infiltrat in vita ei si in finantele ei. El este in varsta de 56 ani si am impresia ca matusa mea a fost infatuata cu el, pentru ca a convins-o sa deschida conturi impreuna la banca (bani pe care intre timp el i-a retras si a pretins ca i-a dat ei); el are cheie la apartamentul ei. Intre timp situatia ei fizica si mintala s-a deteriorat; in prezent eu platesc o femeie care vine de 5 ori pe saptamana si sotia tatalui meu este de asemeni prezenta in ingrijirea ei si administrarea femeii.
Matusa mea ne-a spus recent ca sunt diverse persoane carora acest individ le arata casa si vecinele i-au spus ca au auzit ca ea va fi data afara din casa. De asemeni el ii spune ca mama mea adoptiva si femeia care o ingrijeste pot sa fie rau intentionate si sa ii puna cianura in mancare. Toate aceste fapte sunt foarte ingrijoratoare. Sunt ingrijorata nu numai pentru bunurile materiale ale matusii dar si pentru securitatea ei fizica, pentru ca acest individ poate sa o otraveasca sau sa ii grabeasca sfarsitul, si ma simt forate neputincioasa.
as dori sa fiu contactata de un avocat foarte urgent, cu o recomandare pentru ce se poate face.
Multumesc.
CAZ DISPERAT - Batrana muribunda data afara din casa
Re: CAZ DISPERAT - Batrana muribunda data afara din casa
Trebuie verificat daca apartamentul mai este in proprietatea matusii si de asemenea trebuie introdusa cerere de punere sub interdictie a matusii pentru a-i administra bunurile. In acest fel puteti impiedica pe acel vecin sa se mai apropie de batrana.
Cu stima
Cu stima