Sotul a murit, cum ramane cu constructia pe terenul socrilor

Post Reply
Etelka

Sotul a murit, cum ramane cu constructia pe terenul socrilor

Post by Etelka » 23 Apr 2012, 11:51

Buna seara, va rog sa ma ajute cineva in cazul de mai jos. Sotul meu a murit in 24 febr. 2012. Nu avem copii din casatoria de aprox.6 ani. Traiesc soacra si sora lui. Socrul a murit acum 6 ani, dar succesiunea nu s-a facut dupa moartea lui. La primarie el cu soacra sunt proprietarii terenului si casei. Sotul in casa avea o camera a lui - dupa despartirea de la prima sotie, au facut schimb de camere cu parintii lui - in actele cadastrale sunt inscrise acest lucru, conform careia el este proprietarul majoritar al casei. In anul 1993 a inceput sa construiasca pe terenul ce este pe numele soacrei (ea este proprietara in acte) un garaj pt masina, dar intre timp s-au facut modificari ca aceasta sa fie o locuinta separata pe care eu dupa mariaj, am inceput s-o terminam si acum urma sa ne mutam in ea. Dar cu moartea lui nu mai sunt sigura ce sa fac? Deoarece pana acum, nici soacra dar mai ales cumnata nu este de acord si n-a fost niciodata impacata cu gandul ca el sa se insoare. El s-a insurat impotriva vointei lor. Cand traia socrul, acest fapt era canalizat asupra socrului, el fiind betiv, dar dupa moartea lui s-au napustit asupra mea, pe el torturand sa se desparta de mine, copii oricum n-o sa aiba, astfel poate sa se desparta, sa ma lase in plata Domnului. El nedorind acest lucru s-a spanzurat acasa in casa cea noua. Nu era numai cu soacra-mea acasa. Cumnata o atata pe soacra-mea impotriva mea, nicimacar s-o spuna in fata ce are de zis e atata de josnica. Ce sa fac, cum sa procedez in aceasta sizuatie? Multumesc de raspunsul cat mai urgent sa stiu unde sa incep.

Post Reply