Onorariul - Avocata gorjeana cu atitudine de camatar !

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
Mircea67

Onorariul - Avocata gorjeana cu atitudine de camatar !

Post by Mircea67 » 22 Apr 2012, 22:08

Buna seara,
Doresc sa va informez cu privire la atitudinea unei tinere avocate din baroul Gorj care insulta roba avocateasca prin atitudinea de camatar pe care o are.

Sunt un om care si-a platiti intodeauna obligatiile atat fata de persoane cat si fata de acest stat si nu ar fi prima data cand lucrez cu avocati, insa tupeul acestei avocate m-a revoltat, aducandu-ma pe acest forum ca sa trag un semnal de alarma si totodata sa DESCURAJEZ aceste practici !

Sa o luam de la inceput.
Am cazut de acord cu dumneaei sa ma reprezinte intr-un proces. Mentionez ca onorariul a fost discutat verbal, nu s-au incheiat nici un fel de contracte. Am platit avans. Iar la castigarea procesului am mai platit suma de 700 lei. E vorba de un proces banal care in alte parti ale tarii se plateste cu sume mult mai mici. Ideea este ca permanent cand am primit telefoane de la aceasta avocata a adus vorba numai de bani si ce bani ii datorez, iar lucrul cel mai camataresc posibil este ca intodeauna a ridicat stacheta, intodeauna a cerut procentual mai mult. Tot respectul pentru munca depusa in dosar, pentru acest lucru a fost platita deja.

Bun, am platit suma de mai sus, care repet, este mult mai mare decat onorariul pentru un asemenea proces, pana sa primesc un telefon de la dumneaei in care imi aminteste ca am recurs la Curtea de Apel Craiova, si pentru acesta trebuie sa merg la ea sa ne mai intelegem odata cu privire la bani.
Credeti-ma ca la acest ultim telefon mi s-a umplut paharul, pentru ca pana atunci am facut cum a zis dumneaei, am platiti-o la timp si cat a dorit, dar acum a ridicat din nou stacheta si nu am mai rezistat.

I-am spus ca a procedat cu mine ca un camatar si ca din acel moment nu ma mai reprezinta si totodata prin atitudinea care a avut-o fata de mine, permanent cerandu-mi bani si ridicand procentul de bani de la o discutie la alta, este o rusine pentru roba avocateasca pe care o poarta.
Imi pare rau ca nu am inregistrat acele telefoane ca sa le postez pe internet cu numele dumneaei deoarece m-a amenintat ca ma executa silit, desi nu am semnat nimic, iar banii i-am dat pe "incredere" ca la romani. Vazand ca pierde teren a inceput sa ma ameninte, ca ma face, ca ma drege.
Nu credeam niciodata ca un om pus de partea justitiei poate sa procedeze ca un camatar. Tot ce pot face este sa o arat cu degetul pentru ca stiu ca lucreaza cu oameni si intodeauna sunt persoane care pot sa pice in plasa.

Intrebare: Exista o modalitate legala de a ma apara impotriva santajului acestei avocate?
Eu aici vad si niste amenintari la acest ultim telefon si repet am avut cu dumneaei o atitudine mai mult decat normala si corecta, pana la acest ultim telefon cand nu am mai rezistat sa-i zic verde in fata.
Va multumesc.

Post Reply