Buna ziua. Am o problema foarte delicata si foarte grava.
O persoana apropiata mie s-a angajat la o firma de pariuri (gen Stanleybet), avand contract, tot ce trebuie. Pe scurt: a pariat la o loterie pentru cineva, neincasand banii, ajungandu-se la o suma mare, acea persoana a intrat in panica si a zis ca nu are atatia bani, apoi si cunostinta asta a mea a intrat in panica si a pariat in continuare dubland suma de pariere, pentru a scoate gaura. La finalul zilei s-a ajuns la aprox 900 mil (lei vechi).
Intrebarile mele pentru dumneavoastra:
1. Ce sanctiuni risca? Avand in vedere ca nu are nici un imobil pe numele lui si nici suma respectiva sa o achite imediat.
2. Se poate obtine vreo intelegere cu respectiva societate pentru o posibilitate de plata in transe pe un interval de 6-12 luni?
Va multumesc.
Lipsa 90.000 lei in casierie
Re: o problema foarte delicata
Deci cunostinta asta a ta a incasat de la un client bani, pe care i-a bagat in buzunar crezand ca acel client va pierde, dar el de fapt castigase 45.000 de lei. Apoi cunostinta ta a pariat 45.000 de lei(luati din casierie) incercand sa scoata 90.000 ca sa obtina banii pentru client si pentrui casierie, numai ca pierdut iar. Asa este?