buna ziua ma numesc Lapusneanu Cristina,si vin prin a va intreba ,daca un act de inputernicire de vinzare cumparare facut prin notariat
de catre bunica mea pe care o intretin si are leucemie,mai este valabil daca intimplator ia inchide ochii,
deoarece pamintul pe care la vindut deja noi am primit jumatate din suma si mai avem de primit jumatate din suma
bunica a fost cu noi la notar si asemnat toate actele in fata notarului, si acum asteptam finalizarea actelor ,
de aceia va intreb ,daca ia moare eu mai pot sa semnez finalizarea actelor.
VA MULTUMESC si astept un raspuns
act de inputernicire
Re: act de inputernicire
In calitate de imputernicit nu puteti semna contractul de vanzare-cumparare. Trebuie facuta succesiunea la notar si in calitate de mostenitor, semnati contractul ce se va incheia.
Puteti insa, ca sa nu complicati procedura, incheia acum vanzarea si sa stabiliti un termen de plata a pretului. Privilegiul pentru plata pretului se va nota in cartea funciara a imobilului, iar daca cumparatorul nu intelege sa-l achite puteti executa imobilul.
Puteti insa, ca sa nu complicati procedura, incheia acum vanzarea si sa stabiliti un termen de plata a pretului. Privilegiul pentru plata pretului se va nota in cartea funciara a imobilului, iar daca cumparatorul nu intelege sa-l achite puteti executa imobilul.