Vatamare corporala
Vatamare corporala
Salut.Am si eu cteva intrebari. Sa va explic:)
Eu si prietenul meu am inceput sa ne certam cu un tip. Toate bune si frumoase,noi am incercat sa-l evitam sa nu-i dam atentie in schimb tipul ne ameninta ne chema sa ne intalnim zicand ca ne bate ca ne asteapta cu n persoane. Am tot incercat sa amandam intalnirea ..pana ieri cand trebuia s amerg cu prietenul meu sa lamurim lucruruile. Eu nu am mai putut merge[ si regret] dar ma temeam pentru prietenul meu asa ca am trimis 2 vecini cu el care urmau sa aiba grija sa nu se lase cu bataie,si-a mai luat si el 2 prieteni si au plecat. S-au intalnit iar prietenul meu nervos si impulsiv de fel s-a dus si cum s-a intalnit cu tipul a icneput sa-i care pumni .Mergand pe deviza ori te bat ori ma bati:). In fine ideea este ca l-a batut cam urat pe tip. Bine doar cu pumnii ,dar problema mai mare este ca s-au batut in fata unei camere de filmat in spatele teatrului. [ nu stiau de existaneta ei] De asta regret ca nu am mers...pentru ca eu as fi avut grija sa fie calm sa nu-l bata:|. Well acm s-au fct 24 de ore de cand si-a incasat-o ala. Problema este alta tipul ne cheama iarasi ...si priesimtim ca acum eeste si mai urat si incercam sa nu se lase iar cu bataie si nu vrem sa ne ducem dar ameninta ca depunde plangere la politie. Ce vreau eu sa aflu este in cat timp de la incident poate depune el plangerea,deoarece nu cred ca te poti duce la o saptamana dupa ce te-a batut unul la politie. Si nu stiu cum sa procedam...eu una sunt o persoana foarte pasnica si nu vreau sa-mi vad iubitul plin de sange...Si de aceea apelez la dumneavoastra ...am nevoie de sfaturi:-< Multumesc.