sunt chemat ca intervenient fortat dupa 4 termene deja trecute la care cu am putut ajunge intr-un accident care s-a intamplat din vina mea, eu cu asigurare la carpatica si celalalt cu asigurare la asirom el si-a reparat masina pe casco desi ne-am inteles amiabil si i-am dat asigurarea mea cei de facu? treb sa platesc daune?
mi se va da amenda pt ca pana acum erau citatiile cu intervenient acum e fortat ce inseamna asta?
asigurarea mea nu i-a acoperit dauna si treb sa-i platesc diferenta?
intervenient fortat
Re: intervenient fortat
Intervenientul fortat este persoana responsabila cu producerea accidentului, introdusa in proces, la cererea reclamantului ori paratului, pentru ca hotararea pronuntata sa-i fie opozabila.
Ipotetic vorbind, e posibil ca societatea de asigurare sa nu vrea sa plateasca suma reprezentand dauna in urma acelui accident, si gasind anumite deficiente ale dosarului de daune s-a hotarat sa ceara si de la dvs. o anumita suma.
Nu veti primi nici o amenda pentru ca nu v-ati prezentat pana acum ca intervenient.
Ar fi bine sa mergeti sa studiati dosarul si sa depuneti o intampinare pana la termen.
Ipotetic vorbind, e posibil ca societatea de asigurare sa nu vrea sa plateasca suma reprezentand dauna in urma acelui accident, si gasind anumite deficiente ale dosarului de daune s-a hotarat sa ceara si de la dvs. o anumita suma.
Nu veti primi nici o amenda pentru ca nu v-ati prezentat pana acum ca intervenient.
Ar fi bine sa mergeti sa studiati dosarul si sa depuneti o intampinare pana la termen.