abandon de familie si pretentii
abandon de familie si pretentii
Buna ziua.O sa incep de la inceput ca sa ma puteti intelege.am un baietel de 7 ani dintro relatie de concubinaj ,copil recunoscut de tatal sau.inca de la nastere tatal copilului meu a disparut si nu a contribuit niciodata la cresterea baitelului.i anul 2008 am hotarat sa cer incredintarea minorului si am obtinut-o tatal nu s-a presentat nici macar.deoarece eu deja locuiam in strainatate in acelasi an cu acordul tatlui desi nu mai era necesar am luat baiatul cu mine in strainatate.pana in anul 2011 nu am stiut nimic de tatal acestuia nu a sunat niciodata ca sasi vada baiatul nu a platit pensia alimentara ua a vrut sa stie nimic din partea lui.in luna ianuarie 2011 m-a sunat avocata lui sa merc la posta sa iau pensia alimentara pt peroada sep2008 -ian2011.dupa o luna am priit citatie din partea acestuia pt doua dosare unul de tagaduire patrernitate pe care lam castigat di altul de reincredintare pe care acesta l-a suspendat.sfatuita de avocat am pus o plangere la politie de abandon de familie deoarece din ianuarie pana in aprilie nu a mai platit nici un leu iarasi.spre uimirea mea politia nu ainvestigat nimic si procurorul a decis neurmarirea penala ,deaorece tatl copilului meu a declarat ca nu a avut posibilitati ca era student si avea o firma care nu avea venituri...i schimb imediat dupa am primit alta citatie alt proces pretentii ale tatalui baiatului ca sai platesccheltuielle avocatului 4000 ron suma pe care a platito el de pensie alimentara in 2 ani hahaha.nu a pus chitantanu s.-a prwezentat nici el nici avocata.asa ca sa terminat .dar surpriza in iaruarie2012 doua luni mai tarziu de la hotarare il aresteaza trafic de minori si mai multe minuni,nu mai plateste pensie alimentara ,nu pot recupera cheltuielile de judecata desi domnul a strans de pe urma prostitutiei mai mult d e1 milion de euro,dar bine imi ajunge acasa dupa 2 lui recurs la procesul de pretentii ca sa ii platesc 4000 de ron.fara chitanta punand ca model un alt caz in care sau platit pretentii fara chitanta.ajutami-ma va rog.cum sa fac cand eu imi cresc singura copilul din totdeauan am cheltuit fff multi bani timp de un an prin procese cu el nu plateste pensi aalimentara pt ca acum e la inchisoare dar ma hartuieste si u ma lasa sa traiesc sami cresc copilul.
Re: abandon de familie si pretentii
Buna ziua,
Nu se acorda cheltuieli de judecata fara acte doveditoare, eu nu am auzit de asa ceva pana acum. Avand in vedere ca a fost aarestat pentru trafic cu minori, cred ca cel mai bine ar fi sa deschideti un dosar si sa solicitati decaderea din drepturile parintesti ale lui. Astfel nu veti mai avea nici o treaba cu el, si avand in vedere infractiunea pt care a fost arestat nici o instanta nu va va respinge cererea.
Nu se acorda cheltuieli de judecata fara acte doveditoare, eu nu am auzit de asa ceva pana acum. Avand in vedere ca a fost aarestat pentru trafic cu minori, cred ca cel mai bine ar fi sa deschideti un dosar si sa solicitati decaderea din drepturile parintesti ale lui. Astfel nu veti mai avea nici o treaba cu el, si avand in vedere infractiunea pt care a fost arestat nici o instanta nu va va respinge cererea.
caut un avocat cu experienta in cazurile astea eu deja m-am gandit la optiunea asta .preferibil un avocat din bacau deoarece recursul e acolo .in luna mai cel mult iunie eu vin in tara si vreau sa rezolv situatia pt ca ma simt hartuita si trebue sa inceteze totul stre binele copilului.mi-ar veni bine o recomendatie multumesc
daca el e arestat por angaja un executor pt a recupera cheltuielile de judecata dintr-un proces anterior de tagaduire paternitate pe care lam castigat si in urma caruia a fost obligat el sami plateasca cheltielile de judecata ,proces cu sentinta definitiva si irevocabila?
Probabil recursul formulat de tatal copilului la cererea având ca obiect recuperarea cheltuielilor reprezentând onorariu de avocat se va respinge, fiind indicat însa sa va angajați un avocat.
De asemenea este indicat sa formulati actiune privind decaderea din drepturile parintesti avand in vedere atat atitudinea lui fata de copil cat si faptele penale savarsite.
Dumneavoastra va puteti recupera suma la care a fost obligat in dosarul de tagaduire paternitate cu conditia sa detina bunuri sau venituri ce pot fi urmarite silit.
De asemenea este indicat sa formulati actiune privind decaderea din drepturile parintesti avand in vedere atat atitudinea lui fata de copil cat si faptele penale savarsite.
Dumneavoastra va puteti recupera suma la care a fost obligat in dosarul de tagaduire paternitate cu conditia sa detina bunuri sau venituri ce pot fi urmarite silit.