8 procese cu acelasi martor

Discutii filosofice pe teme actuale.
Post Reply
jus2001

8 procese cu acelasi martor

Post by jus2001 » 24 Jan 2005, 12:19

Fiti atenti. Am un prieten cu o matusa procesomana. A avut la nu stiu ce judecatorie vreo 8 procese si acum il are pe al 9-lea (si penale si civile). Problema este ca in toate opt a existat un singru martor, acelasi martor, iar acum in al 9-lea proces apare tot individul asta. Ce credeti ca ar putea sa faca atata timp cat nu poate fi vorba de marturie mincinoasa, care e cam greu de dovedit?

justitiabilul

Parerea mea...

Post by justitiabilul » 24 Jan 2005, 12:29

Sa invedereze instantei acest fapt.... Va scadea crediblitatea martorului. Dar asta depinde doar de judecator.

Eu unul as incerca sa gasesc elemente ca sa ii probez o marturie mincinoasa.

jus2001

Post by jus2001 » 24 Jan 2005, 12:56

Prima varianta mi se pare si mie singura plauzibila. Dar cum e un oras de provincie cred ca judecatorul va trata cu indiferenta aceasta situatie si va lua in considerare proba oferita de ascultarea acelui martor. Iar cu marturia mincinoasa e prea greu!

marexim

Post by marexim » 17 Mar 2005, 15:12

Are si acelasi avocat? :))) Poate mai e martor si la alte procese ale respectivului avocat. Eu unul am vazut asa ceva, un avocat care avea el un martor la multe procese :))) Baiat finut avocatul asta, chiar cu oaresce clientela. :)

judge

Post by judge » 17 Mar 2005, 18:06

ai mai putea inscena ceva....un flagrant delict...sa poti demonstra marturia mincinoasa. iar daca are si avocat....o sesizare la UNBR... am impresia ca se cam incalca deontologia profesionala

Post Reply