ce inseamna sa fii intervevient ? cazul meu aparte !

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
MrDocSenior

Post by MrDocSenior » 12 Jan 2011, 16:11

acum aprox un an deoarece pe carosabil era gheata (pt ca nu se sinchiseste nimeni sa o curete) intr-o curba mai stransa masina a derapatsi am avariat alt autoturism fara victime ci doar pagube materiale, masina abia o cumparasem, avea asigurare dar pe numele fostului prop (o doamna) s-au intocmit procese verbale, am facut schite...etc acum am primit postal o citatie in care s intervenient intre 2 firme d asigurari... ce am sa patesc ?? ce trebuie sa fac ?? tre sa platesc reparatia sau cum ? ...termenul in care trebuie sa ma prezint e 25 mai .... ce fac pana atunci si SUNT DISPERAT !! NU STIU CE SA FAC

Header

Re: ce inseamna sa fii intervevient ? cazul meu aparte !

Post by Header » 13 Jan 2011, 00:39

Cele doua firme de asigurari care sunt obligate la plata daunelor celor doua autovehicule implicate in accident nu s-au inteles asa ca au ajuns la proces.

Nici nu merita sa va deranjati inutil ori sa cheltuiti bani pe avocat pentru intampinare, asa spune legea de asta sunteti chemat dar nu cred ca o sa fiti obligat sa platiti ceva.

MrDocSenior

Re: ce inseamna sa fii intervevient ? cazul meu aparte !

Post by MrDocSenior » 13 Jan 2011, 01:01

prob este ca eu nu am reparat masina mea...cea implicata in accident...si nici nu am luat vre-o despagubire de la asigurari deoarece .... eu am provocat accidentul ... involuntar fireste pt ca nu ma deplasam cu viteza mare, eu s la primul eveniment d acest fel si ultimul sper, am inteles ca cel care este vinovat d producerea accidentului isi repara masina pe banii lui ... mi-au venit o groaza de acte prin posta si acolo spune ca trebuie sa fac si o intampinare cu inim 5 zile inainte de infatisare... nici nu stiu ce sa fac si cum sa procedez.... nici bani d consilierea unui avocat nu am....

marry_a19

Post by marry_a19 » 18 Mar 2012, 22:41

In acesiasi situatie sunt si eu si accidentul s-a intamplat in conditii similare. acum cateva zile am primit citatia ca intervenient...Imi puteti spune cum ati rezolvat problema...ati depus intampinare?....multumesc anticipat pentru raspuns ...marry_a1977@yahoo.com

Post Reply