Buna ziua,

Post Reply
Guest

Buna ziua,

Post by Guest » 16 Mar 2012, 11:21

Imi cer scuze daca, nepriceput fiind in acest domeniu, descrierea cazului meu nu v-a fi foarte concludenta, dar presupun ca fiind contactat si intrebat de amanuntele situatiei voi fi in masura sa explic pe larg tot ceea ce acum nu v-a fi clar.
Pe scurt, iata situatia mea: in anul 1987 parintii mei s-au despartit, apoi, in 1990 tatal meu a decedat. In anul 1992, dupa ce s-a dat legea "retrocedarilor de terenuri", matusa mea, sora tatalui meu si-a insusit toate bunurile imobile ale acestuia, declarand fals la notariat ca tatal meu nu are alti mostenitori in afara de ea, intrand astfel, ilegal dupa parerea mea, in posesia unor terenuri ce, de drept., mi s-ar fi cuvenit.
Am reclamat la politie, in mai multe randuri ceea ce s-a intamplat dar in afara de o amenda 5 milioane lei vechi nu s-a luat nici o alta masura.
In mare, asa cum am mai spus, cam asa stau lucrurile, iar rugamintea mea ar fi sa imi spuneti ce sanse am, din punct de vedere legal, sa se faca dreptate in cazul meu... Mentionez ca posibilitatile mele financiare sunt destul de modeste si ca nu imi permit sa angajez un avocat care sa ma reprezinte in instanta, in timp ce, despre "matusa mea", nu se poate spune acelasi lucru, ba din contra, situatia ei materiala fiind de invidiat.
Daca, dupa ce veti citii aceste randuri, veti crede ca se poate face ceva in sensul repunerii mele in posesia drepturilor care, prin fals, mi-au fost luate, v-as ruga sa imi scrieti pe adresa de mail raspunsul dumneavoastra sau, de ce nu, sa ma sunati pentru mai multe detalii.
Va multumesc anticipat si va asigur de toata
stima mea!

Leon Carmen

Re: Buna ziua,

Post by Leon Carmen » 16 Mar 2012, 21:21

Acel certificat de mostenitor a fost obtinut pe baza unei declaratii false pe care matusa a facut-o in fata notarului public, in care era trecuta ca unica mostenitoare, contrar adevarului. Fapta matusii constituie infractiunea de fals in declaratii prev.si pedepsita de art. 292 cod penal si a unei infractiuni de uz de fals, prev.si pedepsita de art.291 cod penal.
Deoarece sunteti vatamat in drepturile dvs., puteti cere in instanta anularea/desfiintarea acelui certificat de mostenitor eliberat de notar, si stabilirea drepturilor dvs., conform legii.

Post Reply