am avut o firma si am contractat un credit bancar in ron c/v a 100.000 eur pentru cumpararea a 2 tirusi si 2 vagoane dupa un an am mai contractat un credit pe persoana fizica in val de 50000 euro , am creditat firma si am mai cumparat un vagon pe firma,pentru amandoua credite am pus in garantie o casa marter cu 2 etaje evaluata la 400.000 euro,un urma cu 2 ani firma a intrat in insolventa respectiv faliment ratele de persoana juridica ne mai putand fii platite ,cu ratele la persoana fizica sunt la zi,am inteles ca luna viitoare banca vrea sa inceapa procedurile ,deci voi pierde casa,firma mai are si datorii la buget ,dar in tot acest timp dobanzile si penalitatile la creditul de persoana juridica au crescut nesimtit de mult ca acum datoria pe firma este de 8000000( da 8 miliarde) firma de insolventa a vandut tot dar la pret de bicicleta,deci nu sau adunat bani .
Ingrijorarea mea este ca banca ami va lua casa si o va vande tot la un pret modic iar eu nici de acum in 40 de ani nu voi mai reusi sa scap de datorii.
In cazul in care la persoana fizica sunt cu ratele la zi ce pot face.Sau ce sa fac ca nu mai stiu sunt distrusa eu si familia mea .Ce pot face?
am o problema daca ma puteti ajuta cu un sfat