citatie de la tribunal

Discutii privind procedura penala
Post Reply
lele_andreea

citatie de la tribunal

Post by lele_andreea » 11 Mar 2012, 22:26

Acum 2 ani cand eram de serviciula paza de dimineata cand am iesit din tura de noapte am fost sunata de catre persoana care ma schimbat ca sa furat niste piese.a fost politie ,a luat probe si acum pe data de 02-11-2011 am primit ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ.sa constatat de catre procuror sub aspectul savarsarii infractiuniide negrijenta in serviciu si aplicarea unei sanstiuni cu caracter administrativ.se dispun urmatoarele: 1)scoaterea de sub urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de negrijenta in servicu,fapta prev.de art.249 alin.1 din codul penal. 2)aplicarea a cate unei sanctiuni cu caracter administartiv-amenda,in cuantum de 500 lei. 3)se stabilesc cheltuieri judiciare in cuantum de 50 lei care vor fi suportate in cote egale a 25 lei fiecare.am facut plangere inpotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimiter in judecataart.278 ind.1 cpp si am primit citatie ca sa ma prezint la judecatorie .in cazurile prevazut de art.171 alin.2si3 cod procedura penala.dc nu imi aleg eu un avocat imi da iei un avocat din oficiu. trebuia sa ma prezint pe data de 07 februarie 2012.am facut recurs la procuror si mi-a fost respinsa si dupa aceea am facut recurs la judecatorie care mi-a comunicat sa ma prezint pe data de 7-02-2012 la ora 8:30.daca nu mam prezentat nici pe data de 28 februarie 2012 nici pe data de 07-02-2012 si acum am primit citatie pe data de 12 aprilie 2012 sa ma prezint dar a intervenit ceva care nu imi sa pace.eu una am facut recurs pt mine pt ca nu am bani sa platesc dar la bagat si pe fostul meu coleg ca parte de intimat si firma aceea de unde sa furat acele piese tot ca intimat.ce se va intampla cu fostul meu coleg adica ma gamdesc este ca martor sau ca invinuit in complice cu aceea firma care este si ea intimat? pt a putea sa vad dosarul meu este nevoie de avocat sau pot cu buletinul si citatia?mentionez ca eram amandoi de tura in aceea zi .fostul meu coleg ii este frica ca este caz de puscarie?este adevarat sau nu?dc nu mam prezentat de doua ori avocatul din oficiu este pus deja sau se pune atunci cand ma prezint?va rog mult de tot ajutatima si pe mine.vreau sa precizez ca nu mi sa dat sub nici un proces verbal acele piese care sau furat si au si mutat lumina in aceea seara cu pricina,practic nu am mai avut vizibiliate pe aceea suprafata in timp in care ne riscam si noi viata.as vrea sa ma ajutati dar sincer nu am bani de avocat .

Post Reply