adresa cu sanctiune, dar fara PV de contraventie

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
mircea cris

adresa cu sanctiune, dar fara PV de contraventie

Post by mircea cris » 22 Feb 2012, 15:39

buna ziua tuturor !

iata ce am primit azi acasa prin posta si am semnat pt recomandata :" va facem cunoscut ca, pentru incalcarea la data de 05/02/2012 a prevederilor art.101 alin.3 din oug nr 195/2002 republicata, v-a fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce pe o perioada de 60 de zile incepand cu data de 21/02/2012.
in cazul in care in aceasta perioada sunteti depistat conducand autovehicolul pe drumurile publice, in conformitate cu prevederile art.86 alin.2 din oug nr.195/2002 republicata, fapta dumneavoastra constituie infractiune la regimul circulatiei." .... iar in continuare scris cu mana si pixul pe aceiasi foaie : "va rugam ca in termen de 5 zile sa predati permisul de conducere."
In antet este "Inspectoratul de politie al Judetului .... nr....din...", iar jos e stampila si semnatura Sef Serviciu Rutier.

In aceasta situatie ce trebuie sa fac, ce obligatie am ? Trebuie predat neaparat permisul de conducere? Pot sa contest in Instanta doar cu aceasta adresa primita ? Mentionez ca nu cunosc daca s-a intocmit Proces verbal de contraventie si nu am primit asa ceva.

Post Reply