In data de 6 feb 2011 la un control de rutina, am fost depistat cu o alcolemie de 0,90,am facut recalculare,dar a fost in zadar,doar stres si banii,am primit acelasi rezultat,apoi mi s a comunicat ca am dosar penal,fiind la prima abatere si neavand antecedente,mi am recunoscut fapta in toate declaratiile,apoi am asteptat sentinta,pana in data de 1 mai nu s a intamplat nimic,decat citarea martotilor si intocmirea de dosar,apoi am fost nevoit sa plec din tara,in tot acest timp am avut un avocat,care sa ma reprezinte,pana in data de 25 oct 2011,nu s a intamplat absolut nimic,din cauza"lipsei inculpatului"...apoi m am prezentat,impreuna cu avocatul la procuror pentru citire de dosar,iar in data de 20 dec 2011 a trimis in instanta.In instanta mi s a comunicat sa fac un referat,o caracterizare,am facut si termenul urmator a fost in 7 feb 2012(1 an).In tot acest timp,am adus probe din mai multe tari unde lucrez,caracterizari de la diverse persoane,etc.Iar doamna judecatoare mi a dat ( luni cu suspendare si 1 an de zile carnetul suspendat!!!!
Intrebarea mea este daca asa ceva este normal?Am stat deja un an de zile fara permis,nu am condus,nu inteleg,de ce trebuie sa mai stau inca un an?as dori sa ma ajutati.Va multumesc!
penal
Re: penal
Nu doamna judecător ți-a ”suspendat” permisul de conducere, a fost anulat de către poliție în baza sentinței de condamnare. Asta înseamnă că după minim un an de la rămânerea definitivă a sentinței te poți înscrie la un nou examen pt permis. E musai dacă vrei să mai conduci.
Data viitoare după ce bei, e bine să mergi la culcare. Pe jos sau cu un taxi.
Data viitoare după ce bei, e bine să mergi la culcare. Pe jos sau cu un taxi.