Ajutati-ma va rog cu un model de contestatie pentru P.V. RATB
Ultima data cand am facut abonamentul, cardul pe care il aveam nu mai putea fi citit de aparatul lor, drept pentru care mi-au emis inca un card. Ajuns acasa si facand ordine in acte, am facut confuzie intre carduri si l-am pastrat la mine pe cel stricat. Evident, in timpul controlului mi-au facut proces verbal pe motiv ca nu a fost cardul citit de aparat. Am in posesie si cardul bun, abonament valid si cumparat cu o saptamana inainte sa ma opreasca controlorii, si chitanta cu care a fost cumparat, pe care este scrisa data achizitiei si care demonstreaza faptul ca eu aveam abonament in ziua aceea.Acum trebuie sa fac o contestatie la tribunalul sectorului 2 insa ne avand deloc experienta nu stiu ce sa scriu in ea, si nici nu am gasit pe internet...
Va rog sa ma ajutati cu un model de contestatie.
Va multumesc!
Contestatie RATB
Re: Contestatie RATB
Pe site-ul Avocatura.com la categoria documente utile - plangeri regasiti un model de plangere contraventionala, mai exact la adresa: plangere_contraventionala.rtf
Mult succes!
Mult succes!
Acelasi lucru mi s-a intimplat si mie azi doar ca eu am luat cardul sotului meu care era expirat...cardul meu este valabil o pot dovedi cu chitanta si cu cardul....unde ai depus contestatia?? s-a solutionat cumva pina in ziua de azi??mie mi0au spus ca dureaza 14 zile in tribunal solutionarea,,nici eu nu am de gind sa platesc amenda atita timp cit cardul e valabil inca alte 2 sapt...confuzia a fost creata ppt ca nu este un card personalizat dar maine am sa ma duc sa-l personalizez.....si sa depun contestatia
multumesc anticipat!!
xxx
multumesc anticipat!!
xxx
de unde aflu la care judecatorie trebuie sa adresez plangerea?
m-au prins pe langa romana
m-au prins pe langa romana