Factura neplatita din 2008- abonament telefonie mobila
Factura neplatita din 2008- abonament telefonie mobila
Am fost abonat la o firma de telefonie mobila, iar din 2008 nu am mai platit factura (aveam de achitat 400 lei). Zilele trecute am primit instiintare cu trimitere in judecata de la o firma de recuperari, in care se mentiona ca am de platit suma de 2000 lei!!! Pana atunci nu am mai primit nicio instiintare, notificare, precum ca am datorii la ei. Ce trebuie sa fac???Ce se intampla daca nu achit? Multumesc
Re: Factura neplatita din 2008- abonament telefonie mobila
Va pot da in judecata, hotararea o vor investi cu formula executorie si va pot executa silit. Asta inseamna ca va pot pune poprire pe conturi. Daca va dau in judecata o sa platati ca si cheltuieli de judecata si onorariu lor de avocat.
Re: Factura neplatita din 2008- abonament telefonie mobila
datoria dvs. s-a prescris dupa 3 ani de la ultima plata efectuata.
Nu o va dea nimeni in judecata pt ca firma de recuperari stie ca datoria s-a prescris, insa ei o sa continue sa va ameninte inca vreo 15 ani ( ca asa fac ei).
Daca achitati 1 leu din acea datorie, atunci termenul de prescriptie este intrerupt si abia atunci vor avea succes in instanta.
Nu o va dea nimeni in judecata pt ca firma de recuperari stie ca datoria s-a prescris, insa ei o sa continue sa va ameninte inca vreo 15 ani ( ca asa fac ei).
Daca achitati 1 leu din acea datorie, atunci termenul de prescriptie este intrerupt si abia atunci vor avea succes in instanta.