ce sanse am sa castig custodia copilului
ce sanse am sa castig custodia copilului
Va rog din suflet sa imi spune'ti si mie ce sanse am sa castig custodia copilului in cazul in care locuim la parintii mei, toti 3. parintii platesc chirie au o pensie aman2 destul de bunicica, conditiile sunt destul de bune, nu stiu daca este vreo pb faptu asta de chirie....si faptul ca de 6 ani de zile de cand sunt cu el impreuna aproape ca nu a muncit mai niciodata si eu am fost cea care intretinut tot, pentru ca am fost plecata in strainatate ! iar acum m'am decis sa pun capat suferintei si sperantei in zadar, pentru ca el nu sa schimbat si nu are de gand, l'am rugat sa isi gaseasca de lucru si nu vrea mai mult se comporta foarte urat si imi vb foarte urat!iar acum are pretentii la copil....baietelul are 8 luni, situatia lui de acasa este foarte urata, locuiesc 7 persoane intr'un apt de 2 camere, nu centrala nu conditii, mama lui si fratele aman2 bolnavi de plamani, si taicasu alte pb si plus ca fac scandaluri mereu parintii lui pentru ca nu se inteleg! si omul vine mereu beat...maicasa are doar o pensie de 400 de lei, cam atata in mare. Sg problema care ma nelinisteste putin este faptul ca eu am am fost plecata pt o luna de de zile in afara, si a ramas el si cu parintii mei cu bebe. si el ma ameninta acum ca o sa spuna ca am lasat copilul, dar in primul rand i l'am lasat lui si parintilor. si in afara de asta ce ma intereseaza cel mai mult daca pot castiga eu chiar si cu conditia sa'l mai vada si el nu zic nu, dar sa pot avea hotarare judecatoreasca sa pot scoate si copilul din tzara cand vreau, pentru ca el niciocadata nu isi va da acordul...mai precizez ca de cand sa nascut copilul el nu a avut practic ce sa'i ofere si eu m'am chinuit destul demult si mai ales ca l'am avut bolnavior la inceput si am stat prin spitale cu el...si daca se mai poate sa imi spuneti si cu ce demersuri sa incep prima data! Va multumesc cu mult respect sper sa imi raspundeti repede.