icalcari flagrante ale legii de catre bota

Curtea Europeana a Drepturilor Omului
Post Reply
teddy

icalcari flagrante ale legii de catre bota

Post by teddy » 06 Jan 2012, 00:38

:floare:
Oameni de bine, va rog sa intelegeti ca nici un avocat nu trebuie invinuit pt faptul a vrea sa-si cistige o paine cinstit.
Toti suntem absolventi ai Facultatii de drept si avem dreptul sa ne exercitam profesia.
Avocatii trebuie sa fie uniti sa existe o solidaritate ca la medici si sa nu se lase invrajbiti de ticalosii din barourile din care fac parte, care nu doresc de la ei, decit banii.
Despre Bota Pompiliu, va rog sa nu-l mai vorbiti de bine, pt ca este un ticalos, care si-a facut un SRL, din acest Barou si percepe taxe (de inscriere in profesie si definitivat) intitulate "donatii" , din care traieste el si familia lui, el neavind alta profesie sau ocupatie.
Nu cred ca l-a vazut cineva pledind la bara intr-un proces, pt ca nu este avocat.
Se comporta cu avocatii lui, ca un ghiolban si ii da afara daca vin sa se plinga ca au probleme, singura data cind are un comportament civilizat fata de ei, este atunci cind le ia banii. Este un ticalos si o spun cu toata responsabilitatea, deoarece am fost in baroul lui, pt ca este al lui si nu este o asociatie profesionala cum s-ar crede ci SRL Bota.
Omul, are un comportament deviant, face crize de isterie si urla ca un apucat.
Pe mine m-a dat afara de trei ori din sediul platit din banii avocatilor si mi-a spus sa am grija ca o sa fac si puscarie pt ca sunt in baroul lui. Asta bineinteles, dupa ce mi-a luat banii si m-a pacalit sa ma inscriu in baroul lui.
Toti avocatii lui Bota sunt nemultumiti si ar da orice sa ilchimbe.
In baroul lui, nu exista Decan, Prodecan, Consiliul Baroului, Comisie de Disciplina, Adunarile Generale se desfasoara cu prezenta a 100 persoane din 2000 cit sunt real inscrisi si nu 5000 cum afirma el si el taie si spinzura si maninca banii avocatilor, fara sa faca nici o investitie. Asta e profilul moral al acestui taran fara maniere si fara scrupule.

Post Reply