Buna ziua! Am facut in urma cu cateva luni, la un avocat, o prelungire a unui act aditional la contractul de comodat prin care functiona sediul firmei pe care o am. Am facut acest act fara sa fie de fata proprietarul a 50% din spatiul in care are sediul firma mea. Am semnat in locul acestuia, la indemnul lui prin telefon, sub motivul ca nu are timp sa vina la biroul de avocatura cu mine. Avocatul cunoscandu-ne pe amandoi, si acordand-mi incredere, a intocmit actul de comodat.
Acum, intre mine si proprietar au intervenit anumite divergente de alta natura, iar acesta se razbuna, depunand cerere de radiere a sediului societatii si acuzandu-ma in justitie ca am semnat actul aditional de comodat in locul lui, actionandu-ma in justitie pentru fals si uz de fals. Ce pot sa fac, care este pedeapsa pentru ceea ce am facut la indemnul sau, chiar daca acum nu mai recunoaste acest lucru? Mentionez ca nu am prejudiciat pe nimeni cu nimic, eu platindu-mi la zi fiecare taxa care imi revenea fata de proprietar si stat. Astept un raspuns din partea unui avocat binevoitor, ca sa stiu ce trebuie sa fac si ce ma asteapta. Va multumesc mult!
Prelungire contract comodat semnand in locul proprietarului