BCR intarzie solutionarea dosarului de dauna

Asigurari de bunuri si persoane
Post Reply
Rotaru M

BCR intarzie solutionarea dosarului de dauna

Post by Rotaru M » 15 Dec 2011, 15:31

Buna seara! Am o problema, delicata zic eu.Mama mea a contractat un credit de nevoi personale in luna mai 2008. Nu stiu exact data contractului, cert e ca pe data de 5 mai 2008 a semnat o polita de asigurare de viata! La momentul acela era in evidenta medicului de familie cu hipotiroidism si diabet zaharat tip II, ne-insulinodependent! NIMENI, DAR ABSOLUT NIMENI , nu a intrebat-o daca sufera de vreo boala. In data de 30 mai primim un rezultat micro si macro biologic al unei analize facute in urma investigatii periodice pe care le facea mama mea, cu suspiciunea existentei unei tumori la nivel uterin, drept pentru care ne-a fost indicata operatia de histerectomie totala, pentru un diagnostic exact. In fine, in data de 29 iulie 2011, mama a decedat ca final al unui cancer dureros, drept ptr care s-a depus dosarul de dauna la BCR asigurari. Raspunsul, inca neoficial, ca ne rugam de ei de mai bine de o luna sa ni-l trimita, este ca ne refuza dosarul de dauna, pe motiv ca ar fi fost bolnava inainte de incheierea politei. Ideea este urmatoarea: exista la dosar un buletin anatomopatologic din data de 24 aprilie ( data la care s-a recoltat proba ptr biopsie) si EMIS CU REZULTATUL IN DATA DE 30 MAI 2011. dECI ULTERIOR INCHEIERII POLITEI DE ASIGURARE/. Nu a fost pus nici un diagnostic, ni s-a spus ca nu arata bine analiza si ca ar fi de dorit sa se opereze sa stabileasca clar despre ce e vorba. In urma operatiei din data de 17 iunie, pe biletul de iesire din spital se specifica:" PACIENTA SE INTERNEAZA CU SIMPTOMELE DE DURERI PELVIABDOMINALESI PIERDERI DE SANGE, IN URM A HISTERECTOMIEI SE SUPUNE ANALIZELOR PIESA OPERATA SI SE PUNE DIAGNOSTICUL DE NEOPLASM UTERIN!!!! Deci diagnosticul a fost pus in urma operatiei, care a avut loc ulterior incheierii politei de asigurare. Initial dosarul nostru fusese aprobat, propus la plata despagubirii, banca a fost anuntata ca pana la sfarsitul lunii octombrie va primii banii, iar in ultiuma instanta, un medic de la BCR asig a intors dosarul din drum, cu motivarea ca mama era deja bolnava cand a incheiat polita. Ok, dar au trecut 4 luni de la depunerea dosarului, noi nu am primit nici un raspuns oficial, dar nici banca!!! Am fost personal la sediul BCR asigurari si mi-au aratat dosarul, cu rezolutia de refuz, spunand ca ei nu trimit familiei raspunsul csi ca banca are raspunsul.. In fata acelui ofiter de daune am sunat la banca de unde s-a luat creditul si am cerut confirmarea ca ei au primit raspunsul. A a auzit si acel ofiteras foarte clar ca bancii nu i se transmisese nimic. Am facut o cerere la ei acolo sa mi se transmita si mie un raspuns oficial , ca sa pot face o contestatie, aducand argumente medicale si nota explicativa a medicului care a avut-o in evidenta. Mi s-a raspuns ca voi primi acasa un raspuns oficial, dar degeaba fac contestatie ca nu mi se va aproba. deci se stie din start rezolutia dosarului de dauna..Ma rog, azi s-a facut luna de cand am cerut un raspuns si i-am sunat! Vad ca taraganeaza cererea mea, banca de unde a luat creditul a primit un mail de la asigurari abia in ziua in care i-am luat la scuturat! In tot acest rastimp , familia nu a mai platit creditul, urmand sa aflam cum se solutioneaza mai departe dosarul de dauna. asta a fost facuta la indicatiile bancii. E,domnilor, in toata aceasta perioada tatal meu a fost bombardat cu adrese si de la banca si de la recuperatori, PE NUMELE DEFUNCTEI, ca sa isi plateasca ratele. I-am anuntat pe toti in scris cu acte doveditoare, cu confirmare de primire, ca se adreseaza si someaza un mort, ca e pe rol un dosar de dauna si astepta solutionarea. NIMIC FRATILOR! In continuare astia someaza defunctul. Intrebarea mea este; sunt sanse de castig cu BCR asigurari si daca e utila contestatia mea cu argumente medicale sau direct in instanta! Ca de renuntat nu renunt! Cat timp un asigurat e eligibil sa plateasca rate , devine neeligibil cand e vb de daune????????????/ E strigator la cer!!!! astept sfaturi si solutii si iertati-mi epistola prea lunga!!! Multumesc tuturor care gasesc un sfat, toate sunt extrem de utile!

C_A_Coltuc

Re: BCR intarzie solutionarea dosarului de dauna

Post by C_A_Coltuc » 15 Dec 2011, 15:31

Problema se poate rezolva numai in instanta

Totusi depuneti o cerere la banca cu doleantele dvs.

Post Reply