Mi se retine o parte din salariu, desi datoria e achitata

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
N C

Mi se retine o parte din salariu, desi datoria e achitata

Post by N C » 15 Dec 2011, 12:18

O institutie financiara a obtinut in instanta executarea mea silita. Mi s-a pus poprire pe salariu. Angajatorul meu livreaza intr-un cont al executorului judecatoresc a treia parte din veniturile mele salariale. In acelasi timp, cand ma duc cu cardul de salariu la bancomat pentru a-mi ridica restul de bani, constat ca am contul blocat, si nu se elibereaza pana cand nu se livreaza iar a treia parte din suma in contul aceluiasi executor judecatoresc. Deci retinerile din salariul meu depasesc cu mult limitele legale. Totodata suma ce trebuia executata silit, in speta datoria mea, a fost achitata integral, insa retinerile din salariu continua ! Ce pot face ? Cui ma adresez in aceasta situaie ? Pur si simplu sunt lipsit de mijloacele minime de subzistenta, eu si familia mea. De ce mi se mai opresc bani in continuare daca datoria a fost stinsa ? Cum imi pot recupera banii ?

Guest

Re: Mi se retine o parte din salariu, desi datoria e achitat

Post by Guest » 15 Dec 2011, 12:18

Pe langa datorie, aveti de achitat si dobanda, cheltuielile de judecata si cheltuielile cu executarea silita. Solicitati angajatorului incasarea restului de salariu la casieria firmei.

N C

Re: Mi se retine o parte din salariu, desi datoria e achitat

Post by N C » 15 Dec 2011, 12:19

Bun, si cum ramane cu faptul ca mi s-a retinut mai mult de o treime din salariu, prima oara angajatorul timitand o treime in contul executorului, si apoi o alta treime din ceea ce ramasese pe cardul de salariu ?

Post Reply