Cum pot combate expertiza actuala? Doresc sa platesc sulta
Cum pot combate expertiza actuala? Doresc sa platesc sulta
In cazul in care expertiza atribui casa partii minoritare, eu fiind parte majoritara, cum pot combate expertiza actuala, din moment ce eu doresc sa platesc sulta partii minoritare. Ce pas urmeaza? Am impresia ca experta a fost mituita sa propuna o cota mlt mai mare decat ar fi trebuit celui cu care eu ma judec(partii minoritare) eu cumparand deja 50 la suta din drptul litigios al bunicului?
Re: Cum pot combate expertiza actuala? Doresc sa platesc sul
Impotriva unei expertize se pot face obiectiuni pana cel tarziu la urmatorul termen de judecata la care a fost depusa expertiza. In principiu, atribuirea imobilului se face catre cel ce are o cota mai mare. In cazul in care exista in discutie si dreptul de creanta asupra imobilului, se poate deroga de la aceasta regula. Va sfatuiesc sa fiti asistat de un avocat, deoarece genul acesta de procese reprezinta cauze cu un grad ridicat de dificultate.
Re: Cum pot combate expertiza actuala? Doresc sa platesc sul
Imi cer scuze dar am cautat pe net ce inseamna ca e eventualitatea sa intre in discutie dreptul de creanta, si nu am gasit ce inseamna. Imi puteti, va rog, explica...Mai exact este vorba de casa bunicului si a bunicii....cei doi au doi copii..pe mama mea si pe fratele ei..eu in acest an am cumparat drepturile litigioase ale bunicului...mama a dechis ca reclamanta un proces de succesiune deaorece bunica a murit acum 3 ani...deci mama ca reclamanta este in proces....fratele ei...ca parat ...si bunicul (actualmente EU, pt. ca am cumparat drepturile litigoase ale bunicului. Ceea ce doresc eu este toata casa...avand drepturile bunicului cumparatate prin contract de vanzare cumparare unde am platit 45 mii euro...iar mama mea...doreste sa imi dea si drepturile ei litigioase ..ceea ce a si facut o la notar dar, judecatorul, nu a luat asta in considerare decat contractul pe care eu l am facut cu bunicul de vanzare cumparare drepturi litigioase...Evident ca fratele mamei este un tip care nu vrea sa plece din casa, este violent, deschiderea casei este de numai 6 metrii, si cu toate ca sunt doua intrari, trotuarul este numai unul si f ingust , beciul e comun, la fel si gradina din spate e comuna, fratele stand mereu in gradina in spate si lucrand iar eu il vand nonstop din camerele unde stau eu si bunicul..ceea ce nu vreau pt ca e un tip violent si pot dovedi cu un certificat medico legal de acum 2 ani ca m-a agresat fizic. Astept un raspuns urgent, doarece am termen in cateva zile si ma pregatesc sa fac maine obiectiuni la actuala expertiza imobiliara.