Buna ziua,
va rog sa ma ajutati urgent cu un sfat in legatura cu problema mea:
In 2007 am contractat un credit de nevoi personale de 3400 euro am achitat 4 luni iar apoi nu am mai achitat 9 luni fiind plecata din tara, cand m/am intors am dorit sa rezolv problema si sa achit creditul cand am ajuns la banca surpriza era declarat scadent anticipat si despagubit deja de asigurator...nu mi s/a spus unde era dosarul cel putin nu scria in sistem , mi s/au trimis somatii la adresa din buletin , ne mai lociuind la acea adresa nu am luat cunostiinta de ele, in vara lui 2011 am primit citatie de la tribunal cum ca sunt data in judecata si imi cer dobanda legala si cheltuieli de judecata pe acea suma! mentionez ca eu in tot acest timp am lucrat cu carte de munca asteptand sa mi se puna poprire pe salariu pentru a putea lua legatura cu firma unde exista dosarul.Acum vreau sa platesc suma datorata catre firma asiguratoare , ca sa nu mai ajung in instanta,dar nu stiu cum sa fac!!!!adaug ca intre timp m/am casatorit si exista un imobil bun comun cumparat de sot in timpul casatoriei dar din banii lui obtinuti de pe un alt imobil.ajutati-ma va rog!!!
dosar dauna cu pretentii de cheltuieli de judecata