am nevoie de ajutor

Familiei
Post Reply
gergiana

am nevoie de ajutor

Post by gergiana » 24 Nov 2011, 09:47

Buna ziua,am si eu o problema si am nevoie de ajutor.nu stiu ce sa fac.va rog mult ajutati-ma!am18 ani si am trait o frumoasa poveste de iubire cu un barbat,din acest concubinaj a rezultat o fetita,care acum are 1 anisor si jumatate.Dar problema este k noi nu ne mai intelegem,ne certam mereu din nimicuri,si nu-l mai iubesc,ce trebuie sa fac pt ca acest copil sa-mi fie incredintat.k el nu mi-l da sa plec la altcineva?dak imi fac buletinul cu adresa la noul meu iubit care are mai bune conditii ca la mine acasa si ca el....se poate ca fetita sa-mi fie data mie???

johei

Re: am nevoie de ajutor

Post by johei » 24 Nov 2011, 10:29

Cerere de incredintare... adica proces.

gergiana

Post by gergiana » 24 Nov 2011, 11:11

si sunt sanse ca fetita sa-mi fie incredintata?sau voi ramane fara ea?deci tatal ei nu ma lasa sa plec cu ea?spune k doar mort o voi lua de langa el.ca toate sunt in favarea lui,k fetita e pe numele lui si nu am ca sa-i fac.asa e?dar daca o iau si plec cu ea fara sa stie?procedez bine?nu mai pot.....nu stiu ce sa mai fac...simt k mor.

johei

Post by johei » 24 Nov 2011, 22:46

Sanse exista deorece fetita e mica, insa sunt destule elemente care nu sunt chiar favorabile. Insa... de aici s-ar incerca ghicirea viitorului, daca v-ar spune cineva ca o primiti Dvs sau tatal.

Aici primiti doar niste sfaturi dezinteresate, insa asta nu inlocuieste avocatul. deci cautati-va un avocat si dati-i drumul.
Succes

Cuculis

Post by Cuculis » 28 Nov 2011, 14:59

Avand in vedere cat este de mic copilul sansele sunt de partea dumneavoastra sa primiti copilul, dar trebuie sa mergeti la un avocat

gergiana

Post by gergiana » 29 Nov 2011, 10:20

va multumesc mult pt ajutorul acordat.voi apela mai mult ca sigur la un avocat.

Post Reply