Imprumutul si actul au fost facute in mai 2011 ,in care respectivul promitea solemn ca va achita suma datorata pana la sf lunii iunie 2011 !
Problema e ca respectivul a uitat de datorie,cand am fost la el acasa (adresa din CI ) am aflat cu stupoare ca a parasit acel domiciliu ( in care era chirias ) si tot nu si-a platit restantele de la intretinere-lumina cu suma care eu l-am imprumutat !
Prin luna august ,din om in om,am dat de noua adresa unde locuieste respectivul cu familia (chiriasi fara forme legale ) si culmea cand m-a vazut la usa lui ...a chemat politia,ca-l stresez si pe el si familia lui !
Norocul meu ca politistii

Nu raspunde la telefon,iar cand raspunde zice ca o sa-mi faca plangere la politie pentru calomnie ,daca ma mai prinde la usa lui !

Mentionez ca actul l-am incheiat cu o persoana care n-are venit legal (asa declara,dar lucreaza la negru de la 8 la 22 ,de ani buni ),doar sotia lui are pensie de 1000 ron,dar nu e mentionata in actul notarial !
In baza actului incheiat,il pot da in judecata

La usa lor eu nu ma mai duc,pentru ca sunt pusi pe scandal imediat ce ma vad si alta cale de a-mi recupera banii nu este,decat este judecata!
Intamplator ,am aflat ca luna asta si-au schimbat mobila din casa ( 3 camere)

Multumesc pentru raspuns !