timbru neplatit - recurs respins
timbru neplatit - recurs respins
Buna ziua, am nevoie de o parere avizata referitor la problema cu care ma confrunt: am fost data in judecata, iar banca a solicitat executarea silita, cererea fiind respinsa. Au facut recurs, insa a fost respins pentru neplata timbrului. Intrebarea mea este: se poate ca banca sa faca recurs si sa uite sa cumpere timbrul??? Mentionez ca eu nu am stiut nimic despre primul proces, abia la al doilea proces am fost citata. Mai poate banca sa faca ceva acum, recurs dupa recurs, sau la ce ar trebui sa ma astept mai departe? Multumesc!
Re: timbru neplatit - recurs respins
decizia prin care s-a respins ca netimbrat recursul formulat de banca este definitiva si irevocabila. se poate formula impotriva ei o cerere de revizuire sau o cerere in anulare, pentru anumite motive.
eu iti sugerez sa vezi care e situatia cu titlul in baza caruia a formulat banca cerere de executare silita, nu prea cred ca nu va incerca o alta modalitate de recuparare a sumelor respective (datorate sau nu).
eu iti sugerez sa vezi care e situatia cu titlul in baza caruia a formulat banca cerere de executare silita, nu prea cred ca nu va incerca o alta modalitate de recuparare a sumelor respective (datorate sau nu).