Buna ziua, ma aflu in prag de divort, am depus cererea cu acordul partilor in octombrie, si primul termen este abia pe 20.01.2012. Avem o fetita de 2 luni, insa nu ne intelegem absolut deloc cu privire la cresterea ei. Am depus o ordonanta prezidentiala pentru a-mi fi incredintat copilul atat pe perioada divortului, cat si dupa aceea, si dupa aceea am parasit domiciliul conjugal, si in prezent locuiesc in alt judet, intr-un apartament pe care il aveam dinainte de a ma casatori.
Problema este ca tatal a depus ordonanta pentru stabilire domiciliu minor, si maine este prima infatisare. Ce credeti ca se poate intampla? Sunt sanse sa pierd custodia fetitei?
Inca de la nasterea copilului, tatal a facut tot ce a putut pentru a ma denigra in fata cunoscutilor prin minciuni cum ca nu ma ocup de copil, si din pacate majoritatea ii dau crezare, fara sa stie de fapt ca este un manipulator.
Credeti ca trebuia sa raman in domiciliul conjugal pana la finalizarea divortului? Am gresit cand m-am mutat?
Va multumesc mult!
divort, incredintare minor cu varsta mai mica de un an
Re: divort, incredintare minor cu varsta mai mica de un an
Nu au cum sa stabileasca filiatia fata de tata pt un copil mai mic de 1 an. Ar fi bine sa va angajati un avocat totusi.