test adn

Familiei
Post Reply
omorfi

test adn

Post by omorfi » 13 Nov 2011, 12:44

buna am si eu o problema sint casatorita cu un strain si loc de multi ani ii strainatate din prbleme de sanatate nu am putut avea copii prin cineva am cunoscut o femeie care era insarcinata si de comun acord am trecut copilul pe numele sotului meu ca mai tirziu eu sa il pot adopta mama a dat la notar ca este deacord ca si copilul sa traiasca la tata dupa 5 luni mama a inceput cu amenintari santaj am dus copilul inapoi si dupa lungi cautari am gasit ca mama este o excroaca avind dosar penal art 215 alin 1,2,3,cu aplicare art 41 ali 2 si art 9 aliniat 1 toate cu aplicarea ii art 33 se judeca ii stare de libertate mama este despartita cu 3 copii fara loc de munca am inaintat si proces pentru testul adn sintem ii asteptare problema noastra este ca ne dorim copilul cu disperare amindoi, daca mama este intretimp la puscarie poate primi tatal custodia poate mama dupa ani de zile sa redeschida proces de reincuvintare al copilului adv meu a spus sa astept ,nu stiu unde este acest copil daca mama este arestata

Post Reply