Recuperare bani imprumutati
Recuperare bani imprumutati
In urma cu un an i-am imprumutat unui amic o suma de bani, pe baza unei chitante de mana. Problema este ca amicul nu mai vrea sa imi inapoieze acesti bani, si de aceea va cer dumneavoastra un sfat, cum pot sa ii recuperez? Cui ma adresez? Multumesc!
Re: Recuperare bani imprumutati
verilor de la Sofia sau Chisinau, sau instantei cu o actiune in pretentii, cu tot tacamul (timbrata la valoare, martori, etc.), pentru a obtine o hotarare pe care sa o poti pune in executare.
in cazul in care este stipulata si o data a rambursarii respectivului imprumut, ai putea sa incerci si varianta unei somatii de plata, in temeiul OG 5/2001. sansele nu sunt stralucite, dar am vazut somatii admise si pe chitanta de mana.
in cazul in care este stipulata si o data a rambursarii respectivului imprumut, ai putea sa incerci si varianta unei somatii de plata, in temeiul OG 5/2001. sansele nu sunt stralucite, dar am vazut somatii admise si pe chitanta de mana.
Re: Recuperare bani imprumutati
raspunsul e ca trebuie sa te adresezi instantei de judecata. faci o cerere de chemare in judecata si scrii acolo ce si cum. ceri restituirea sumei de bani.