plata datorii firma

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
ionutz_carlos

plata datorii firma

Post by ionutz_carlos » 01 Nov 2011, 17:20

Buna seara! Dupa ce am preluat o firma stiind ca nu are datorii, au tot venit plicuri de plata a datoriilor. Tribunalul a hotarat plata datoriilor, dar nu s-a desfasurat nici o activitate din momentul preluarii firmei... Firma a intrat in faliment iar lichidatorul ne-a dat in judecata. Va rog sa ma ajutati cu un sfat!!!

aspy

Re: plata datorii firma

Post by aspy » 02 Nov 2011, 11:26

in absolut toate contractele de cesiune de parti sociale exista o clauza prin care cel care preia firma declara ca este la curent cu situatia firmei, sens in care e clar ca ti-ai luat o mare teapa. de acum.. plangeri penale impotriva fostului administrator, actiune in anularea contractului de cesiune, contestatii impotriva raportului administratorului judiciar privind motivele aparitiei starii de insolventa, si nervi tari! spor!

ps: nu inteleg cum de ai lasat sa se ajunga pana in stadiul asta, sunt sigur ca multe termene sunt depasite... :neutral:

ursu

Re: plata datorii firma

Post by ursu » 04 Nov 2011, 23:04

ionutz_carlos wrote:Buna seara! Dupa ce am preluat o firma stiind ca nu are datorii, au tot venit plicuri de plata a datoriilor. Tribunalul a hotarat plata datoriilor, dar nu s-a desfasurat nici o activitate din momentul preluarii firmei... Firma a intrat in faliment iar lichidatorul ne-a dat in judecata. Va rog sa ma ajutati cu un sfat!!!
Da sigur, ai preluat o firma sa o tii asa, 'jaba, fara sa ai vreo activitate! Am si eu diversi clienti, cu vreo ...10 de astea, nu le vrei? Glumesc... fiindca nu/i ajuta cu nimic sa faca asta... Vezi repede un avocat care sa stie cu ce se mananca..atragerea raspunderii personale.

Post Reply