Buna ziua!
Timp de 15 ani i-am ingrijit pe ingrijit parintii mei, ambii in varsta de 80 de ani, mama are un handicap grav. Pentru a putea fi alaturi de ei m-am lasat de servici.. Fratele meu lucreaza in Spania, fiind plecat de 25 de ani in strainatate. Parintii au facut testament in favoarea mea, dar totusi as vrea sa stiu cum ma sfatuiti sa procedez, tinand cont ca de la bani se pot isca multe certuri.
Multumesc anticipat!
testament
Re: testament
Daca parintii sunt inca in viata va sfatuiesc sa faceti in 2 moduri : fie, cel mai ieftine mod o donatie cu notare de folosinta viagera a imobilului de catre cei doi soti - donatie sa fie pentru Dvs. cu obligatia de a-i mentine in imobil pe intreg restul vietii ( asta e varianta ieftina si recomandata intr-o oarecare masura, cam 60-70%), si varianta 2 - contract de vanzare cumparare ( randament 100%), si nimeni nu mai paote intoarce actul. Ar mai fii ceva solutii dar momentan astea imi vin in cap. Eu personal as opta pentru V-C in forma pura. Cat priveste testamentul, acesta are un randament scazut, intrucat poate fii atacat.
Cu stima.
Cu stima.