Discutii privind raporturile de Drept Comercial
-
FLORY
Buna !
Sunt noua, si va rog sa ma ajutati si pe mine :( , cu un model de regulament de organizare si functionare a unei societati comerciale, am cautat pe net si am gasit cate ceva dar ma gandesc ca poate ma ajutati voi cu ceva mai concis.
PLS luminati-ma !
MULTUMESC
-
bertone
te pot ajuta eu , daca mai ai nevoie , insa imi trimit un mail si iti voi da reply . Totodata imi spui si domeniul de activitate al acelei societati , pt ca unul e un regulament pt o fabrica care lucreaza in schimburi , altceva este pt vreun srl simplu
-
FLORY
Multumesc domnule bertone :) , ti-am trimis un mesaj privat.
-
bertone
cred ca ai trimis altcuiva mesaj privat , mie nu

-
FLORY
Nu stiu ce sa intamplat Bertone, sigur tie ti l-am trimis, mai incerc odata, daca nu ... nu stiu :? cum sa fac sa imi poti trimite si mie acest regulament ...
As fi avut nevoie de un regulament pt o societate simpla, nu se lucreaza in ture, este un program simplu, de 8 ore/zi ...
Merci
-
FLORY
Ti-am mai trimis inca o data un mesaj privat, mi-a aparut ca sa trimis, daca nu il vei primi exista posibilitatea sa nu pot trimite eu mesaje private (am citit undeva pe acest site) ...
Si atunci te-as ruga daca vrei si daca poti sa imi trimiti tu mesaj cu acest regulament, as ave mare nevoie ... sper sa nu cer prea mult.
Multumesc oricum pt intentie

.
O zi buna!!!
-
Valentina
Buna ziua,
Si eu sunt noua pe acest forum. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un model de regulament de orgasnizare si functionare pentru o societate comerciala mica, 10 angajati, cu program de lucru de 8 ore/5zile/saptamana.
Multumesc frumos.
Valentina
-
Guest
bertone wrote:te pot ajuta eu , daca mai ai nevoie , insa imi trimit un mail si iti voi da reply . Totodata imi spui si domeniul de activitate al acelei societati , pt ca unul e un regulament pt o fabrica care lucreaza in schimburi , altceva este pt vreun srl simplu
ma puteti ajuta si pe mine cu un ROF va rog