intabularea pentru mostenitori

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
necstef68

intabularea pentru mostenitori

Post by necstef68 » 23 Sep 2011, 19:03

buna ziua,

as dori sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:

in anul 2003 am cumparat un teren prin donatie de la mama mea in timpul primei casatorii, din care am si un copil (baiat). a urmat divortul, acest teren nefiind pus la partaj si implicit a ramas neatins juridic. dupa 5 ani m-am apucat de construit o casa pe el, in anul 2009, ianuarie mutandu-ma in el cu noua mea prietena si fata ei. toate actele sunt pe numele mau, inclusiv receptia casei. mentionez ca baiatul meu locuieste cu mama lui, la mine vine in vizita in fiecare week-end. am terminat casa, ne-am mutat toti trei in ea si dupa un an ne-am casatorit, adica in februarie 2010. acum cateva zile, a vorbit cu o firma pentru a face ultimele acte ale casei si anume cadastrul si intabularea casei. problema este ca aceste demersuri sunt facute pe numele meu si al ei.as avea urmatoarea intrebare: dupa decesul nostru mostenitorii vor fi ambii copii? eu doream ca acesta intabulare sa se faca direct pe numele baiatului meu cu uzufruct. ce sfaturi imi dati? au trecut 3 zile de cand au facut masuratorile.

va multumesc anticipat pt raspuns

Post Reply