Buna seara
O Problema ma nelinisteste de o vreme,Care nu am rezolvat-o la timpul ei.
In 1998 Am primit inpreuna cu fratele meu o locuinta de la intreprindere.Un apt cu 2 camere in Bucuresti.Mentionez ca amandoi lucram la aceiasi loc,amandoi aveam cerere de locuinta.Problema a luat incurcatura cand intreprinderea neavand garsoniere ne-a cuplat pe amandoi intr`un apt 2 camere.In contract fratele meu avea sufrageria si dependinte iar eu dormitorul si dependinte.In 1990 ne-am facut buletine pe adresa respectiva.
In 1991 fratele meu a facut o cerere la ICRAL in numele meu,fara stirea,voia si consimtamantul meu ca subsemnatul renunta la camera din apt nr etc,apoi a facut cerere de cumpararea a apt,care l-a cumparat numai cu banii lui in rate,si dupa jumatate de an s-a casatorit facand si un copil.Eu nefiind insurat,vazand asa i-am lasat in apt fara sa stiu ca eu nu mai sunt in acte.Eu am aflat ca m-a scos din acte dupa cca 2 ani adica prin 1993 cand am pierdut buletinul si cerandu-i contractul de casa sa-mi fac alt buletin mi-a venit cu o explicatii.a facut-o ca s-a insurat si ca oricum noi ca frati avem casa de la tara care mi-o va lasa mie.Am lasat- moarta pana acum cand dupa atatia ani ami rade`n fata si ma face prost ca m-a inselat,si ca nu mai am ce sa-i fac.ca a trecut multi ani si ca asta e viata.
Intrebarea mea e:Cum sa fac sa-mi iau camera inapoi dupa atatia ani?Daca e fals si uz de fals s-a prescris cumva?Dupa cati ani se prescrie aceasta excrocherie? sau ce o fi.Face cumva si puscarie pentru ce a facut?
Va multumesc anticipat
FALS SI UZ DE FALS ??
Re: FALS SI UZ DE FALS ??
Buna seara
revin cu o intrebare
Chiar nu-mi ppoate da nimeni nici un raspuns??
Multumesc
revin cu o intrebare
Chiar nu-mi ppoate da nimeni nici un raspuns??
Multumesc