Masina cumparata cu acte false

Discutii privind procedura civila
Post Reply
P alexandru

Masina cumparata cu acte false

Post by P alexandru » 24 Aug 2011, 21:13

Buna ziua.
Am cumparat de curand o masina de la cineva care este inscrisa in germania.
Fiind limitat de timp nu am apucat sa verific actele masinii foarte bine si am facut numai un contract la mana intre mine si fostul propietar.
Masina am vrut sa o inscriu la bulgari,dar in momentul in care am ajuns la granita mi s-a zis ca talonul mic este facatura,cel adevarat fiind cel mai probabil suspendat de politie.Am ce face Din punct de vedere legal pentru a imi recupera banii?Multumesc

P alexandru

Re: Masina cumparata cu acte false

Post by P alexandru » 24 Aug 2011, 22:19

P alexandru wrote:Buna ziua.
Am cumparat de curand o masina de la cineva care este inscrisa in germania.
Fiind limitat de timp nu am apucat sa verific actele masinii foarte bine si am facut numai un contract la mana intre mine si fostul propietar.
Masina am vrut sa o inscriu la bulgari,dar in momentul in care am ajuns la granita mi s-a zis ca talonul mic este facatura,cel adevarat fiind cel mai probabil suspendat de politie.Am ce face Din punct de vedere legal pentru a imi recupera banii?Multumesc
Dupa o cautare pe google am descoperit ca cel care mi-a vandut masina este cercetat penal(nu am gasit mai multe detalii)ma poate ajuta cu ceva chestia asta?

johei

Post by johei » 25 Aug 2011, 13:15

Pai.. depuneti plangere penala pentru inselaciune (in Germania). Nasol e ca asta nu va aduce banii, asa ca ar trebui sa-l dati pe vanzator in judecata, sa va restituie banii.

Dvs trebuie sa platiti cheltuielile de judecata si eventual avocatul in avans, pana cand veti castiga procesul mai e...
Nasol e daca el nu are banii...

P alexandru

Post by P alexandru » 25 Aug 2011, 14:51

johei wrote:Pai.. depuneti plangere penala pentru inselaciune (in Germania). Nasol e ca asta nu va aduce banii, asa ca ar trebui sa-l dati pe vanzator in judecata, sa va restituie banii.

Dvs trebuie sa platiti cheltuielile de judecata si eventual avocatul in avans, pana cand veti castiga procesul mai e...
Nasol e daca el nu are banii...
Am uitat sa mentionez ca vanzatorul este tot roman si locuieste in romania..in cazul acesta totul se face in romania nu?Multumesc

johei

Post by johei » 25 Aug 2011, 15:07

In cazul asta, da.

Post Reply