Ajutor va rog - Declaratie mincinoasa, fara martori!

Discutii privind procedura penala
Post Reply
Alex-R

Ajutor va rog - Declaratie mincinoasa, fara martori!

Post by Alex-R » 07 Apr 2011, 13:58

Buna ziua,

Am primit citatie, va rog din tot sufletul sa ma ajutati.

O persoana din bloc de la mine ma acuza ca am furat din boxa(“spalatoria blocului”) 2 genti de masina. Am primit citatie penala pentru urmarire penala acum 5 luni de zile dar nu m-am prezentat pentru ca am fost internat in spital.

Nu am citit declaratia persoanei care ma acuza, pentru ca nu am fost la politie.
Eu nu sunt de vina cu nimic, cred ca ma acuza pentru simplul fapt ca am cheia de la boxa, atat…

Nu are ce martori sa puna pentru ca nu am furat nimic!

Intrebarea mea este: Credeti ca pot fi judecat fara declaratia mea, si fara martori? Dosarul poate ajunge in tribunal si fara declaratia mea?

Nu stiu ce sa fac, sunt foarte speriat, imi este frica ca nu cumva sa ma judece pentru JURT!

Am nevoie de sfaturi, pareri, ce scrie in cod penal, etc…va rog!

Multumesc, :cry:
-Alex.

CHRISTIAN73

Re: Ajutor va rog - Declaratie mincinoasa, fara martori!

Post by CHRISTIAN73 » 09 Aug 2011, 19:35

cred ca ar trebui sa te duci la politie ,nu cred ca lucrurile vor ramane asa daca stai si astepti ,sau mai bine ia-ti un avocat ca ar fi cel mai indicat avand an vedere ca de la acea boxa doar tu detineai acele chei poti avea probleme . chiar daca spui ca nu are martori care sa te acuze, nu te baza pe asta nu ai citit anca declaratia care a dato el la politie nu? martorii se fabrica an zilele noastre doar traim an romania

ignite

Re: Ajutor va rog - Declaratie mincinoasa, fara martori!

Post by ignite » 17 Aug 2011, 09:14

DACĂ NU AI FURAT SI DACA NU SE GASEŞTE NICI UN MARTOR CARE SĂ AFIRME CĂ AI FURAT...POŢI SĂ STAI ACASĂ.

ŢI AR FI DAT EI MANDAT DE ADUCERE, STAI LINIŞTIT.

PE CITAŢIE SCRIE CEVAE GENUL SĂ TE PREZINŢI PENTRU ADUCEREA LA CUNOŞTINŢĂ A ÎNVINUIRII?
DACĂ NU...vezi ţi de treabă. deşi ai putea primi o amendă pentru neprezentare, fără motive temeinice.

WITTMAN sau cum te cheamă...zi i şi tu ceva! afară de CAPS LOCK

Post Reply