rovinieta ... un pic de ajutor va rog

Discutii privind procedura civila
Post Reply
aikman

rovinieta ... un pic de ajutor va rog

Post by aikman » 28 Jun 2011, 15:41

in primu rand sper ca am postat unde trebuie ... daca nu ... rog un moderator sa mute postu unde trebuie ... multumesc
acum problema ... am vandut o masina in august 2010 ... cel care a cumparato nu a mai inmatriculat masina pe numele lui ... acum mie imi vin amenzi de la rovinieta cu data dupa ce am vandut eu masina ... sper ca ma fac inteles ... am amenzi deja in valoare de vreo 1500 ron ... am fost la financiar la noi in constanta si m.au trimis la politie .... am fost la politie si m.au trimis la financiar :) ... eu ce trebuie sa fac in cazu asta ? multumesc anticipat pentru raspuns

aikman

Re: rovinieta ... un pic de ajutor va rog

Post by aikman » 01 Jul 2011, 08:30

sa inteleg ca nu se poate face nimic ? :wall:

carmen faur

Re: rovinieta ... un pic de ajutor va rog

Post by carmen faur » 16 Aug 2011, 15:32

Poti face dovada faptului ca ai instrainat acea masina ?
Daca da , te poti apara dovedind faptul ca nu tu esti proprietarul actual al masinii si ca drept urmare nu mai ai nici o obligatie de plata .
Depune o copie a actului de instrainare la CESTRIN ( sunt cei care iti trimit amenzile acasa , ai nr. de tel. pe procesul verbal ) si cere mai multe informatii despre o asa situatie .
De asemenea la Biroul de Inmatriculari cere informatii despre aceasta situatie si eventual depune o copie a actului de instrainare in care presupun ca ai datele de identificare ale cumparatorului .
Daca nu ai nici o dovada ca ai vandut masina cred ca e mai dificil , insa cere informatii la cei mentionati mai sus .
Bafta!

Post Reply