Acum 3 ani lucram ca agent la o firma de asigurari cu care am incheiat relatiile. la 2 luni ei au depus o sesizare la politie ca eu nu asi fi predat unele polite. De aceasta plingere eu am aflat astazi si mi se cere sa dovedesc ca am predat acele polite.
1. nu mai am borderourile cu care am predat politele caci fiind de asa multa vreme nu leam pastrat caci nu mia fost semnalata nici o problema
2. nu era normal sa mi se aduca si mie la cunostiinta mai devreme de aceasta plingere in acest fel avind si eu posibilitatea de a ma apara avand la acea data borderourile?
Va multumesc. si astept daca e posibil niste raspunsuri
Plangere penala
Re: Plangere penala
eu cred că trebuie să stai liniştit.
aci nu eşti în civil. ţi am dat un împrumut, uite contractul, ia dovedeşte tu că mi ai dat banii. deci nu se pune problema aşa cu deplasarea sarcinii probei, descompunerea lui...si restul.
lasa să vezi cum se screm să dovedească fapta. nu eşti obligat să faci nimic. aşa mai pe înţelesul tău.
aci nu eşti în civil. ţi am dat un împrumut, uite contractul, ia dovedeşte tu că mi ai dat banii. deci nu se pune problema aşa cu deplasarea sarcinii probei, descompunerea lui...si restul.
lasa să vezi cum se screm să dovedească fapta. nu eşti obligat să faci nimic. aşa mai pe înţelesul tău.