Buna ziua,
Am o problema cu niste facturi restante la compania din subiect:
Am avut un contract pentru un serviciu de internet cu o firma, ulterior aceasta firma a fost preluata de catre RCS-RDS. Toate facturile au fost platite la firma precedenta dar cand s-a trecut pe RDS asteptam un contract sa il semnez cu noua firma. In orice caz serviciul de internet nu mai functiona, din cate stiu trebuia sa se faca niste setari la ei ... etc.
Undeva in decembrie am primit o factura pentru "Servicii INTERNET cf 7016318237 din 18.07.2008" cu 125 ron de plata dupa cum urmeaza:
- perioada facturata 01.11.2008-30.11.2008 - 25 ron
- Sold precedent 100 ron.
Din cate imi pot da seama acei 100 ron deprezinta suma pentru lunile 01.07-31.10.2008 (4 luni x 25 = 100 ron).
Pe data de 04.09.2008 m-am prezentat la un sediu RDS pentru a lamuri situatia. Mi s-a comunicat sa scriu o cerere in care sa cer rezilierea contractului 7016318237 din 18.07.2008, precum si anularea tuturor facturilor existente. Pe cerere mi s-a pus un nr de inregistrare si stampila firmei.
Pe data de 24.06.2011 am primit o notificare prin posta in care mi se solicita sa platesc suma restanta in termen de 10 zile de la data primirii notificarii, in caz contrar, societatea poate sa foloseasca toate mijloacele legale in vederea recuperarii sumei datorate.
Acum intrebarea mea era urmatoarea:
In cazul in care am semnat un contract cu o firma, iar firma este preluata de catre o alta firma este obligatoriu sa semnez un contract cu noua firma sau paote sa mearga mai departe vechiul contract incheiat cu vechea firma? (sa stiu daca sunt bun de plata sau nu).
Multumesc.
Probleme "facturi restante" RCS-RDS !