Lipsa in gestiune

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
madyy

Lipsa in gestiune

Post by madyy » 12 Jun 2011, 18:52

am avut ieri inventar de predare primire,iar dupa calcularea lui am constatat lipsa in gestiune destul de marisoara 2100ron ,ce se poate intampla in cazul refuzului de a plati,mentionez faptul ca la inv de luna trecuta am iesit plus 350ron iar acum ca am plecat m-am pomenit cu lipsa iar seful are si el cheie de la magazin el ducandu-se si in lipsa mea acolo...oricum sunt decisa sa merg mai departe pt ca nu am luat nimic de acolo ...astept un sfat despre modul in care sa actionez :regulament:

rolandmindrila

Re: Lipsa in gestiune

Post by rolandmindrila » 20 Jun 2011, 21:54

madyy wrote:am avut ieri inventar de predare primire,iar dupa calcularea lui am constatat lipsa in gestiune destul de marisoara 2100ron ,ce se poate intampla in cazul refuzului de a plati,mentionez faptul ca la inv de luna trecuta am iesit plus 350ron iar acum ca am plecat m-am pomenit cu lipsa iar seful are si el cheie de la magazin el ducandu-se si in lipsa mea acolo...oricum sunt decisa sa merg mai departe pt ca nu am luat nimic de acolo ...astept un sfat despre modul in care sa actionez :regulament:
CITESTE MAI MULT DESPRE:

Potrivit art 214 alin 1 din Codul penal, pricinuirea de pagube unei persoane, cu rea-credinta, cu ocazia administrarii sau conservarii bunurilor acesteia, de catre cel care are ori trebuie sa aiba grija administrarii sau conservarii acelor bunuri, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Actiunea penala pentru fapta prevazuta in alin 1 al art 214 c. pen. se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate (art 214 alin 3 c. pen.).

Spre deosebire de prevederile art 214 alin 1 c. pen., unde infractiunea nu este savarsita cu intentia de a dobandi un un folos material, in cazul prevederilor art 214 alin 2 c. pen., gestiunea frauduloasa savarsita in scopul de a dobandi un folos material se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava.

Cam asta poate sa faca el... dar daca ai martori seriosi ca avea si el cheia si ca mergea in lipsa ta acolo mergi mai departe

Post Reply