Batut si incatusat de Politie

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
Alexandru Budescu

Batut si incatusat de Politie

Post by Alexandru Budescu » 10 May 2011, 02:43

Bună ziua,

În primul rând vreau să vă spun bine v-am găsit
şi mii de scuze dacă nu am postat în secţiunea corespunzătoare. ( sunt novice pe acest forum )

O traumă din viaţa mea...

Eram acasă şi dormeam. În timpul somnului aud nişte bubuituri în uşa de la intrare.
Mă ridic din pat somnoros şi merg la uşă să văd cine este.
Am deschis uşa şi în acel moment am văzut poliţia la uşa mea.
M-am speriat pe moment. Nu ştiam ce se întâmplă.
În clipele următoare doi agenţi de poliţie m-au lovit după care am căzut lângă uşă timp în care domnii agenţi mi-au pus cătuşele.
Toate aceste fapte s-au petrecut în holul casei mele.
Fără să mi se aducă la cunoştiinţă absolut nimic. ( nu s-au legitimat, nu mi-au spus care-i scopul lor la uşa mea )
Mă trag afară din casă şi-mi spun că trebuie să mergem la secţia de poliţie.
M-au băgat în maşina de poliţie şi am plecat spre secţie.
În timp ce ne îndreptam spre secţia de poliţie eu i-am întrebat pentru ce mă duc la secţie ?
Răspunsul a fost de genul acesta: " ai să vezi acolo mă "
Ajungem la secţie mă întreabă cum mă numesc şi dacă ştiu CNP-ul.
Le-am spus numele, prenumele şi CNP-ul m-au verificat totul Okis.
După care îmi spun:
- că sora mea a venit la mine în vizită şi-a bătut la uşă şi eu nu i-am deschis uşa,
- o vecină a văzut-o pe sora mea că batea insistent la uşă şi-a sunat la poliţie.
Le-am explicat că dormeam, defapt m-au văzut că eram în paltaloni scurţi şi tricou că aşa m-au luat la secţie,
nici măcăr nu m-au lăsat să mă îmbrac şi să mă încalţ.
Mi-au luat cheile de la uşă, ei au încuiat uşa.
După toată povestea aceasta, la secţie îşi băteau joc de mine prin diferite forme de miştocăreli ieftine, îmi vorbeau foarte urât, se comportau ca nişte adevăraţi mitocani.
Eu tot timpul le-am vorbit frumos la persoana a doua plural şi am fost cooperant.
M-au ţinut la secţie de la 17:20 până la 21:30 " ca să dau declaraţie la sectorist " .
După care îmi spun că sectoristul a plecat şi că pot pleca acasă...

Aş mai avea de povestit multe dar cred că v-am plictisit deja. Aşa că mă opresc aici.

Vă rog respectuos să mă ajutaţi cu nişte sfaturi, îndrumări în problemă care v-am descris-o mai sus. S-a întâmplat în data de 9 Mai 2011.
Doresc să fac o plângere împotriva acelor agenţi care m-au bătut şi umilit nevinovat.

Alexandru Budescu

Re: Batut si incatusat de Politie

Post by Alexandru Budescu » 11 May 2011, 12:06

Alexandru Budescu wrote:Vă rog respectuos să mă ajutaţi cu nişte sfaturi, îndrumări în problemă care v-am descris-o mai sus.
Doresc să fac o plângere împotriva acelor agenţi care m-au bătut şi umilit nevinovat.
Up ! :scuze:

Post Reply