va deranjez cu o problema cu care ma confrunt de ceva vreme.am un baiat de 21 de ani care nu lucreaza.nu are nici un venit dar in schimb are pretentii ca eu ca mama sa il tin pe el.tot timpul vrea bani iar atunci cand ii spun ca nu mai am ma ameninta ca imi vinde lucrurile din casa cand nu sunt eu acasa.cand sunt acasa si nu ii dau bani sparge si distruge tot ce prinde prin casa.mi-a furat cardul si sa folosit de el pana a terminat banii.sunt multe de povestit.eu sunt plecata intr-o alta tara impreuna cu fiul meu cel mare.venim acasa cam la 2 luni.el ramane in casa care este a fiului meu cel mare.acolo se intampla toate aceste dezastre pe care le produce fiul meu cel mic.mama mea nu mai poate veni la noi din cauza lui ca o ameninta si ii vorbeste foarte urat.in nenumarate randuri l-am amenintat ca merg la politie dar spune ca nu ii e frica de nimeni si daca o sa primeasca amenda o sa vanda ceva din casa si o va achita.ce pot face ,cui ma pot adresa?pot depune plangere daca nu sunt in tara?ce ma indrumati sa fac pentru a lua sfarsit acest calvar?
.
Actiune in evacuare