incalcarea proprietatii

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
roxifabian

incalcarea proprietatii

Post by roxifabian » 28 Mar 2011, 20:02

buna ziua, as vrea foarte mult sa va ajutati in legatura cu ceva. Am cumparat un pamant acum 2ani , si anu acesta unul dintre vecini s-a trezit k el stie k are mai mult pamant ( vreau sa specific k el nu are acte pe pamantul acela de asemenea nici autorizatii pt casele si le-a construit, mentionez ca aceste case nu au fundatie....deci va dati seama) si a mutat stalpii care delimitau pamantul meu de al lui. e normal asa ceva? am adus un topometrist si am mutat stalpii la loc, trebuia sa fie si el se fata?
L-am reclamat la politie si el zice k nu se va prezenta...pot sa intentez proces? dak nu se prezinta la proces ce sanse am sa castig? va rog din tot sufletul sa ma ajutati. e URGENT .multumesc frumos.
acum dupa ce am mutat stalpii el si-a pus vita de vie dupa stalpi adik la mine pe pamant.nush ce sa mai fac cu el? va rog sa ma ajutati

serafim

Re: incalcarea proprietatii

Post by serafim » 29 Mar 2011, 00:37

plangere la politie pentru tulburare de posesie, actiune in instanta pentru stabilire linie de hotar ( adica actiune in granituire ) dar aici trebuie sa chemati in judecata proprietarul terenului invecinat din extrasul CF ( care figureaza in acte )

roxifabian

Post by roxifabian » 29 Mar 2011, 07:56

multumesc frumos.. ..pe CF nu e el proprietar...e altcineva care sunt sigura k nu stie ce se intampla acolo...sa-l caut pe omul acesta si sa-i spun care-i situatia? ca sa nu se ajunga in instanta ? pt k omu nu stie ce o facut cel care locuieste pe proprietatea sa.multumesc frumos

serafim

Post by serafim » 29 Mar 2011, 19:41

da poti vorbi cu el, vezi si de vie...stalpii daca sunt orientati cu tesitura sus spre tine, sunt ai tai daca tesitura este orientata spre el sunt stalpii lui, daca nu au tesitura sunt stalpi comuni !!!!
in general asa se ia dar depinde de obiceiul locului !!! intreaba vecinii !!!

el chiar daca sunt stalpi comuni nu are voie sa-si puna via pe ei fara acordul tau, vezi codul civil la servituti, picatura streasina, pomi etc. art. acum nu-l stiu pe de rost dar ti-l dau mai tarziu.

Post Reply